bordeaux wijnen wijnen bordeaux wijnen kopen wijnhandel witte bordeaux wijnen
bezoek onze online shop ontdek onze digitale sommelier

Onze Bordeaux wijnen

Bordeaux kent een bijzonder uitgebreide wijngeschiedenis. Bordeaux is al eeuwen één van de grootste en beroemdste wijnstreken in de wereld en de bakermat van verfijnde en elegante wijnen.

 

Heerlijk klimaat voor heerlijke Bordeaux wijnen

Bordeaux zelf is een stad in het zuidwesten van Frankrijk dichtbij de Atlantische Oceaan. De wijnregio Bordeaux omvat echter een groter gebied gelegen langs de stroom de Gironde en de rivieren de Garonne en de Dordogne. De nabijheid van het water zorgt voor een gematigd zeeklimaat met zachte winters, warme zomers en voldoende vochtigheid. De wijnregio Bordeaux wordt verder opgedeeld in vijf wijngebieden: Médoc, Libourne, Graves, Entre-Deux-Mers en Bourgeais-Blayais.

Binnen elke wijngebied tref je verschillende appellaties aan: Margaux, Saint-Estèphe, Pauillac, Pomerol, Saint-Emilion, Pessac-Léognan, Sauternes zijn slecht een greep uit het assortiment van wijnhandel Neyt.

 

Primeurwijnen uit bordeaux

Primeurwijnen kopen geeft je de mogelijkheid de wijn te kopen terwijl deze nog op vaten rijpt. Elk jaar kunnen in de lente de Bordeaux wijnen ‘en primeur’ geproefd worden in de chateaus van Bordeaux door handelaars en wijncritici als Robert Parker. De reacties zijn meebepalend voor de prijsbepaling. 

Ook jij kan als wijnliefhebber bij ons terecht om Bordeaux wijnen ‘en primeur’ te kopen.
De primeurwijnen kunnen vanaf dan gekocht worden en worden pas twee jaar later, na rijping en botteling, geleverd. In uitzonderlijk jaren kan de prijs van de wijnen na botteling tot 30% stijgen boven de primeurprijs. Kopen in primeur is dan bijna de enige manier om grote wijnen te kopen aan de beste prijs. Wijnhandel Neyt maakt elk jaar opnieuw een selectie van de wijnen die deze investering waard is. Ook jij kan als wijnliefhebber bij ons terecht om Bordeaux wijnen ‘en primeur’ te kopen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Bij wijnen Neyt ben je zeker van een diverse, soms zelfs exclusieve selectie Bordeaux wijnen. Voor een overzicht van onze Bordeaux wijnen verwijzen we je graag door naar onze webshop.
Bordeaux wijnen kopen kan je in een zeer uiteenlopende prijsklasses.

Bordeaux wijnen kopen

Bordeaux wijnen kopen kan je in een zeer uiteenlopende prijsklasses. Bordeaux produceert de meest exclusieve wijnen ter wereld, denk hierbij aan Château Pétrus en Château Margaux, maar buiten deze exclusieve en dure wijnen worden in Bordeaux natuurlijk ook betaalbare kwaliteitswijnen geproduceerd. Bij wijnhandel Neyt ben je zeker van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De betere wijnjaren kunnen zelfs meer dan tien jaar bewaren. Vaak tref je bij ons nog enkele oudere jaargangen aan die al lang niet meer in andere winkels verkrijgbaar zijn. Deze wijnen worden uiteraard bij ons in ideale omstandigheden bewaard.

Aanbod Bordeaux wijnen

Bij wijnhandel Neyt vindt je zowel rode als witte Bordeaux wijnen, hoewel ons aanbod rode wijnen ruimer is dan het aanbod witte. Dit weerspiegelt ook de realiteit van de regio zelf, waar 80% tot 90% van de geproduceerde wijn rood is. Ben je geïnteresseerd in Bordeaux wijnen maar wil je graag wat meer informatie? Of ben je op zoek naar een bepaalde Bordeaux? Aarzel dan niet om ons te contacteren, of maak zeker gebruik van onze Digitale Sommelier.

Verkoopsvoorwaarden                  Privacy policy

TOTAAL

€ 50,00

incl. BTW

  bordeaux wijnen wijnen bordeaux wijnen kopen wijnhandel witte bordeaux wijnen
  bordeaux wijnen wijnen bordeaux wijnen kopen wijnhandel witte bordeaux wijnen

  Naar
  winkelmandje

  Heeft u de leeftijd bereikt
  om legaal alcohol te drinken?

  JA NEE

  Deze website gebruikt cookies om bij te houden welke keuzes u gemaakt heeft, zodat u die bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te maken. De cookies bevatten geen persoonsgegevens, dus uw privacy is gegarandeerd. U gaat hiermee akkoord door verder te gaan op deze website.