wijnaccessoires wijn wijnglazen kurkentrekker fles wijn
bezoek onze online shop ontdek onze digitale sommelier

Wijnaccessoires

Tijd om die fles wijn te openen, maar een kurkentrekker is nergens te bekennen. Herken je deze situatie? Om het onderste uit de kan (of fles) te halen zijn wijnaccessoires dan ook bijzonder handig. Met een professionele kurkentrekker open je een fles wijn dan ook in amper enkele seconden!

 

Wijnaccessoires om flessen te openen

Wie intensief met wijn bezig is weet dat wijnaccessoires zoals een handige kurkentrekker geen overbodige luxe zijn. Hoewel flessen met draaistop steeds populairder worden, zijn de traditionele kurken namelijk nog niet meteen weg te denken uit de wijnwereld. Met onze professionele kurkentrekker krijg je je fles in een wip open!

Wijnaccessoires: goede wijnglazen

Ben je op zoek naar wijnglazen die niet alleen een elegant design hebben maar ook ideaal zijn voor wijnproeven? Onze wijnglazen hebben een brede basis met een versmalling naar de bovenkant toe, waardoor de wijn maximaal in contact komt met zuurstof, en de geuren geconcentreerd worden naar de bovenkant toe. Onderschat het belang van wijnaccessoires zoals goede wijnglazen bij het wijnproeven zeker niet! Onze wijnglazen worden bij bestellingen voor feesten of recepties trouwens gratis in bruikleen meegegeven.

Wie intensief met wijn bezig is weet dat wijnaccessoires zoals een handige kurkentrekker geen overbodige luxe zijn.

Wijnaccessoires om te schenken

Om de wijn daarna zonder morsen uit te schenken kan je gebruik maken van wijnaccessoires zoals wijnschenkers. Deze kunnen de vorm aannemen van ronde schijfjes die je oprolt en in de flessenhals steekt (DropStops genaamd), of een luxueuze metalen stop waarmee je het schenkproces perfect kunt controleren, tot de laatste druppel toe. Wijnschenkers zijn bedoeld om morsen tegen te gaan, hoeveelheden nauwkeurig af te meten, en eventueel bezinksel doeltreffend tegen te houden. Een must voor wie houdt van bewaarwijnen die wel eens wat bezinksel kunnen vertonen.

Om het onderste uit de kan (of fles) te halen zijn wijnaccessoires dan ook bijzonder handig.

Wijnaccessoires voor temperatuurregeling

Maar ook de temperatuur van de wijn moet uiteraard goed zitten. Met een wijnkoeler of koelemmer ben je er zeker van dat je wijn altijd op de perfecte temperatuur is, waardoor er een maximaal aan aroma’s vrijkomt. Wijnaccessoires voor het regelen van temperatuur zijn een uitstekend hulpmiddel bij degustaties of evenementen!

 

Wijnaccessoires om te karaferen

Tenslotte helpen karaffen en decanteersets om je wijn zo veel mogelijk zuurstof te geven, want ook dit beïnvloedt de smaak van de wijn. Probeer daarom een fles rode wijn die ’s avonds gedronken zal worden indien mogelijk enkele uren op voorhand al te decanteren of te karaferen.

Verkoopsvoorwaarden                  Privacy policy

TOTAAL

€ 50,00

incl. BTW

  wijnaccessoires wijn wijnglazen kurkentrekker fles wijn
  wijnaccessoires wijn wijnglazen kurkentrekker fles wijn

  Naar
  winkelmandje

  Heeft u de leeftijd bereikt
  om legaal alcohol te drinken?

  JA NEE

  Deze website gebruikt cookies om bij te houden welke keuzes u gemaakt heeft, zodat u die bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te maken. De cookies bevatten geen persoonsgegevens, dus uw privacy is gegarandeerd. U gaat hiermee akkoord door verder te gaan op deze website.