wijngeschenken wijngeschenk wijnen wijn wijnhandel
bezoek onze online shop ontdek onze digitale sommelier

Wijngeschenken en verpakkingsdozen

Je kent het wel: plots besef je dat je dit weekend al naar die verjaardag moet, dat Kerst eraan komt of dat het morgen Vaderdag is, en dat je nog steeds geen cadeau hebt. Gelukkig is er één geschenk waar je op kan rekenen: een goede fles wijn wordt altijd goed onthaald! Wijngeschenken stralen klasse en smaak uit, en zijn voor elk budget beschikbaar. Kom zeker langs bij wijnhandel Neyt wanneer je op zoek bent naar een geschikt geschenk voor elke gelegenheid.

Wijngeschenken voor bedrijven

Wijngeschenken vormen daarenboven uitstekende relatiegeschenken, of eindejaarsgeschenken voor je bedrijfspersoneel. Wijn bestellen is heel gemakkelijk: kom even langs in onze wijnhandel, en proef rustig zelf enkele wijnen voor je je beslissing maakt. Je kan de wijnen laten verpakken in sierlijke geschenkdozen, waar wij met plezier (indien gewenst) een briefje bij steken met een boodschap of met wat uitleg over de wijnen in kwestie voor een persoonlijke touch. Kom de wijnen daarna zelf ophalen of laat ze gewoon rechtstreeks op je bedrijf leveren. Wij sparen geen moeite om de wijngeschenken verzorgd in te pakken zodat je cadeau een maximale indruk geeft.

 

Verpakkingen voor wijngeschenken

Als verpakking voor je wijngeschenken heb je de keuze uit een mooie selectie verpakkingsmateriaal. Zakjes voor één of twee flessen, dozen voor één, twee, drie, vier of zes flessen, in glanzende of matte uitvoering, manden, zelfs prachtige luxe lederen koffers. Je cadeau komt dus zonder twijfel in stijl aan. 

Wijngeschenken vormen daarenboven uitstekende relatiegeschenken, of eindejaarsgeschenken voor je bedrijfspersoneel.
Uiteraard heb je altijd de mogelijkheid een persoonlijke boodschap of uitleg over de wijn met de cadeaudozen mee te laten versturen. Je kan je wijngeschenken en dozen ook online bestellen via onze webshop, of via ons contactformulier bij eventuele verzoeken of vragen.
Welke wijngeschenken in welke situatie?

Welke wijngeschenken in welke situatie?

Bij feestelijke gelegenheden is een fles bubbels altijd een goed idee. Wij raden dan ook zeker onze champagne van wijnhuis A.R. Lenoble aan, of onze Belgische schuimwijnen van wijnkasteel Genoels-Elderen. Drinkt de ontvanger liever witte wijn, rode wijn, of weet je het niet? Kies als wijngeschenk voor een ongeoefende wijndrinker dan een soepele, gemakkelijk drinkbare wijn met matige tannine, of ga voor iets specialer als je weet dat de persoon in kwestie een ervaren liefhebber is. Speel je liever op veilig, dan is een cadeaubon de perfecte oplossing.

Wijngeschenken voor ontdekkers en liefhebbers

Beginnende wijndrinkers doe je vaak een plezier door je budget te besteden aan wijngeschenken met meerdere flessen van een iets lagere prijsklasse. Zo heeft hij of zij meer gelegenheid om te proeven, te vergelijken en zijn of haar eigen smaak te ontdekken. Voor de wijnkenner loont het dan weer de moeite het budget in één of twee wat duurdere flessen te steken, zodat je echt met iets bijzonders voor de dag kan komen. In onze wijnwinkel kunnen we je uitgebreid van wijnadvies over ons gamma voorzien!

Verkoopsvoorwaarden                  Privacy policy

TOTAAL

€ 50,00

incl. BTW

  wijngeschenken wijngeschenk wijnen wijn wijnhandel
  wijngeschenken wijngeschenk wijnen wijn wijnhandel

  Naar
  winkelmandje

  Heeft u de leeftijd bereikt
  om legaal alcohol te drinken?

  JA NEE

  Deze website gebruikt cookies om bij te houden welke keuzes u gemaakt heeft, zodat u die bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te maken. De cookies bevatten geen persoonsgegevens, dus uw privacy is gegarandeerd. U gaat hiermee akkoord door verder te gaan op deze website.