delicatessen zoete delicatessen olijfolie rillette olijfolies
bezoek onze online shop ontdek onze digitale sommelier

Zuiderse delicatessen

Bekoorlijke wijn en heerlijke hapjes vormen samen een fantastisch huwelijk. Op onze eigen gastronomische ontdekkingstochten zijn we al meer dan één keer aangenaam verrast door de kwaliteit en typiciteit van zuiderse delicatessen, die we dan ook graag aan onze klanten aanbieden. Streekproducten die met plaatselijke ingrediënten en op traditionele wijze gemaakt worden proeven naar authenticiteit en ervaring!

Delicatessen: olijfolie

Probeer uit ons assortiment delicatessen zeker de geurige olijfolies van de eerste persing, die perfect tot hun recht komen bij een stukje brood of in een salade waar de olijfolie een extra touch mag hebben. Bij olijfolie is het van groot belang dat je steeds voor extra virgin olijfolie van de eerste persing kiest, en niet voor de geraffineerde olijfolies. Deze laatste olies worden namelijk verkregen door de behandeling met chemische stoffen, en zijn van mindere kwaliteit dan de ongeraffineerde olijfolie. Onze olijfolies worden daarenboven vaak gemaakt door de wijnbouwers waar wij mee samenwerken, aangezien het niet ongewoon is voor zuiderse wijnbouwers om een wijngaard te combineren met een olijfgaard.

 

Zuiderse delicatessen en tapenades

Frankrijk, Spanje, Italië heeft trouwens veel meer geweldige producten te bieden dan wijn. Onze Zuiderse tapenades zijn delicatessen waar je je vingers van zult aflikken. Perfect als hapje op zomerse diners in de tuin, op een toastje, of verwerkt in een amuse-bouche.

Olijfolie van Quinta da Romaneira

Rillette: een klassieker in onze delicatessen

Naast onze olijfolies en tapenades kan je ook heerlijke rillette krijgen waarin je de ambachtelijke puurheid haast kan proeven. Rillette is een gerecht met honderden jaren geschiedenis en wordt hoofdzakelijk gemaakt door het langzaam koken van vlees, gevogelte of vis tot het zo zacht is dat het uiteen valt. Bij het afkoelen van de rillette komt het overtollige vet naar boven drijven en vormt de typische witte afdeklaag. Rillettes zijn echte delicatessen bij toast of op brood.

Verkoopsvoorwaarden                  Privacy policy

TOTAAL

€ 50,00

incl. BTW

  delicatessen zoete delicatessen olijfolie rillette olijfolies
  delicatessen zoete delicatessen olijfolie rillette olijfolies

  Naar
  winkelmandje

  Heeft u de leeftijd bereikt
  om legaal alcohol te drinken?

  JA NEE

  Deze website gebruikt cookies om bij te houden welke keuzes u gemaakt heeft, zodat u die bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te maken. De cookies bevatten geen persoonsgegevens, dus uw privacy is gegarandeerd. U gaat hiermee akkoord door verder te gaan op deze website.