sterke drank sterke dranken soorten sterke drank gin wijnhandel
bezoek onze online shop ontdek onze digitale sommelier

Sterke dranken

Naast onze passie voor wijn merken wij zowel bij onszelf als bij onze klanten een groeiende interesse voor de finesses van sterke drank. Vooral gin en whisky vinden langzaam maar zeker hun weg naar het grote publiek, onder meer dankzij de toenemende hoeveelheid kwaliteitsproducten die er op de markt komen. Daarom hebben wij dan ook besloten om naast onze traditionele wijndegustaties ook gin tastings te organiseren, en met succes!

Gin: een kruidige sterke drank

Wijnhandel Neyt heeft zijn assortiment ondertussen al uitgebreid tot meer dan 50 verschillende gins, elk met een eigen specifieke karakter. Deze sterke drank wordt daarenboven nog beter wanneer je hem combineert met een passende tonic en kruiden die complementair zijn met de smaak. De kruiden (zoals jeneverbessen, kardemom, gedroogde hibiscus, koriander, etc.) kan je in onze wijnhandel apart verkrijgen of verpakt in pakketjes, klaar om bij je gin en tonic te doen. Een kwaliteitsvolle gin met begeleidende kruiden vormt trouwens het ideale cadeau!

Naast onze passie voor wijn merken wij zowel bij onszelf als bij onze klanten een groeiende interesse voor de finesses van sterke drank.

Sterke drank voor cocktails, aperitieven en digestieven

Gin komt uitstekend tot zijn recht in de klassieke gin&tonic cocktail. Ook de tonics worden speciaal geselecteerd om complementair te zijn met de smaken van de gekozen gin. Je vindt dan ook een hele reeks tonics in ons gamma die je gin vergezellen om het perfecte aperitief, of om een bruisende feestcocktail te maken. Met sterke drank kan je bovendien alle kanten op: van fruitige cocktails als aperitief tot een oppeppertje na de maaltijd.

Ons assortiment omvat zo’n 140 verschillende sterke dranken.

Gin tastings

Ben je van plan een boeiende teambuilding of gezellig verjaardagsfeest te organiseren? Onze gin tastings worden keer op keer met veel enthousiasme onthaald. We organiseren de gin tasting in kleine groepjes van maximaal 15 personen. Er worden dan 6 gins geproefd en enkele hapjes geserveerd, waarbij we op een speelse wijze allerlei leuke weetjes over gin ontdekken. De sterke drank heeft namelijk een zeer interessante geschiedenis. Neem zeker contact met ons op via het contactformulier als je je eigen gin tasting op touw wilt zetten.

 

Andere sterke drank

Ons assortiment omvat zo’n 140 verschillende sterke dranken. Naast onze gins bieden wij tevens allerlei soorten sterke drank aan zoals whisky, porto, rum, wodka, sherry, madeira, een hele reeks digestieven en aperitieven. Wijnhandel Neyt in Waarschoot is jouw referentie voor dranken.

Verkoopsvoorwaarden                  Privacy policy

TOTAAL

€ 50,00

incl. BTW

  sterke drank sterke dranken soorten sterke drank gin wijnhandel
  sterke drank sterke dranken soorten sterke drank gin wijnhandel

  Naar
  winkelmandje

  Heeft u de leeftijd bereikt
  om legaal alcohol te drinken?

  JA NEE

  Deze website gebruikt cookies om bij te houden welke keuzes u gemaakt heeft, zodat u die bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te maken. De cookies bevatten geen persoonsgegevens, dus uw privacy is gegarandeerd. U gaat hiermee akkoord door verder te gaan op deze website.