franse wijnen wijnen wijn franse wijnen kopen wijnhandel
bezoek onze online shop ontdek onze digitale sommelier

Onze Franse wijnen

Bij wijnhandel Neyt vind je een ruime selectie Franse wijnen. Frankrijk is en blijft nog steeds toonaangevend wanneer het gaat om wijn. Waar in de wereld je ook druiven teelt, elke wijn van kwaliteit zal op een zeker moment vergeleken worden met Franse wijnen. Frankrijk heeft zijn succes als wijnland vooral te danken aan een grote diversiteit in bodem en klimaat. De verschillende terroirs met telkens de meest passende druivenrassen in combinatie met aandacht voor het juiste vinificatieproces levert een veelzijdig aanbod aan Franse wijnen. Daarenboven kunnen de Franse wijnboeren rekenen op veel technische knowhow en een uitgebreide wijntraditie met jarenlange ervaring.

 

Onze selectie Franse wijnen

Het assortiment van wijnhandel Neyt bevat dan ook een grote selectie Franse wijnen. Of je nu houdt van soepele, gemakkelijk drinkbare wijnen, of je valt voor de echte krachtpatsers: in onze wijnhandel vind je een reeks Franse wijnen die perfect aanleunen bij jouw smaak en budget. Raadpleeg zeker onze Digitale Sommelier als je ergens naar op zoek bent. Online wijn kopen kan trouwens steeds via onze webshop.

Franse wijnen uit alle streken

Van elke streek hebben wij minstens één wijn en waarschijnlijk meerdere wijnen in het aanbod. De Rhône, Loire, Bourgogne, Provence, Champagne, Elzas, zijn maar enkele van de vele streken die wij kunnen aanbieden. Ben je op zoek naar een typische Bordeaux? Of naar een verrassende wijn uit de Languedoc? Laat ons weten wat je graag drinkt, en wij stellen je enkele keuzes voor. Hebben we toch niet de specifieke Franse wijnen die jij zoekt in de winkel, dan kunnen we zonder twijfel enkele alternatieven voorstellen.

 

Top Franse wijnen

Franse wijnen zijn al jaar en dag koploper van de markt, zowel in witte wijn als in rode wijn. Veel internationale prijzen en erkenningen vinden hun origine in la douce France, en het land prijkt ieder jaar opnieuw in de top 3 van meest producerende wijnlanden. De strenge wijnwetgeving waarop nauwgezet wordt toegezien komt de Franse wijn dan ook zeker ten goede, wat zich vertaalt in een algemeen hoog kwaliteitsniveau.

Online Franse wijnen kopen

In onze webshop kan je naar hartenlust Franse wijnen kopen, opzoeken of vergelijken. De Digitale Sommelier begeleidt je in je zoektocht en ontplooit ons assortiment. Je kan zowel zoeken op streek, als op druif, jaartal, etc. Maar spring vooral eens binnen in onze wijnhandel. Op die manier kunnen we je uitgebreid van advies voorzien, en enkele Franse wijnen laten proeven die zeker en vast in de smaak zullen vallen. Onze openingsuren vind je hier.

Verkoopsvoorwaarden                  Privacy policy

TOTAAL

€ 50,00

incl. BTW

  franse wijnen wijnen wijn franse wijnen kopen wijnhandel
  franse wijnen wijnen wijn franse wijnen kopen wijnhandel

  Naar
  winkelmandje

  Heeft u de leeftijd bereikt
  om legaal alcohol te drinken?

  JA NEE

  Deze website gebruikt cookies om bij te houden welke keuzes u gemaakt heeft, zodat u die bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te maken. De cookies bevatten geen persoonsgegevens, dus uw privacy is gegarandeerd. U gaat hiermee akkoord door verder te gaan op deze website.